Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Pbm hoogte

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Pbm HH
Denk aan jouw verantwoordelijkheid

Reduceer bedrijfsongevallen

Wanneer je medewerkers hun werk uitvoeren in een risicovolle omgeving of in barre (weers)omstandigheden, dan is er vaak meer bescherming nodig dan alleen werkkleding kan bieden. Daarvoor is ons uitgebreide assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Deze beschermen de vitale onderdelen van het lichaam, zoals het hoofd, de ogen, oren, handen en voeten. Dit reduceert de risico’s en zorgt ervoor dat medewerkers vol vertrouwen en veilig aan de slag kunnen!

Kwalitatieve PBM’s

Voldoen aan de vereisten

We hebben het over werkzaamheden waarbij gevaren op de loer liggen en blijvend letsel kan optreden, dus is het niet gek dat de PBM’s aan bepaalde vereisten moeten voldoen. Zo moeten ze voorzien zijn van een CE-keurmerk en zijn werknemers verplicht ze te gebruiken voor de beoogde doeleinden. Daarnaast is het voor de veiligheid van de medewerker belangrijk dat de PBM’s naar behoren functioneren, dus moeten ze volgens gebruiksaanwijzing gebruikt worden en tijdig vervangen of gerepareerd worden.

Pbm lassen

Top 6 PBM’s

Hoofdbescherming

Hoofdbescherming

Handbescherming

Handbescherming

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Oogbescherming

Oogbescherming

Adembescherming

Adembescherming

Valbescherming

Valbescherming

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur