Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Borduurmachines telva

Borduren

Bij het borduren van jouw bedrijfskleding wordt gebruik gemaakt van naald en garen om het logo direct en door-en-door op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Hiervoor wordt dan een borduurkaart gemaakt.

Een ongekend mooi resultaat

Kwalitatief borduurwerk

Een borduurkaart is een digitale tekening waarin het logo is nagemaakt. Hoe verfijnder de details hoe verfijnder het borduurlogo wordt. Goedkope borduurstudio’s sparen hier geld uit om snel een kaart te maken zonder het intekenen van alle details. Telva garandeert de beste borduringen door juist hierin extra tijd en aandacht in te stoppen.

Vervolgens is de volgende stap om voldoende steken per mm2 te maken voor een volle borduring. Ook daar gaan de meeste borduurstudio’s gewoon niet vol genoeg.

Wij gaan alleen voor de VETSTE borduringen! Letterlijk en figuurlijk.


Borduren software
Borduurring

We gaan gewoon alleen voor de beste kwaliteit

Het verschil tussen een matig of uitstekend eindproduct heeft te maken met een combinatie van de juiste gedetailleerds borduurkaart, het aantal steken per mm2 en het gebruik van goede kwaliteit garens en Vlieseline. En dan uiteraard gemaakt op de kwalitatief beste, industriële borduurmachines.


Iets langere levertijd

Om kwalitatief borduurwerk te leveren, worden de borduurmachines optimaal ingesteld en proefdraaien we eerst. Daardoor ben je verzekerd van een ongekend mooi resultaat. Het borduurproces is hierdoor wel arbeidsintensiever ten opzichte van transferdruk. Hierdoor is de levertijd van borduurwerk iets langer dan bij een transferdruk.

Borduring telva 2
Borduring merken lang
We helpen je graag verder

Vrijblijvend advies?

Benieuwd of geborduurde bedrijfskleding past bij jouw wensen? Met onze jarenlange ervaring adviseren we in de mogelijkheden en doen we graag een passend voorstel.

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur