Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Transferdruk3

Transferdruk

Flexibele oplossing

Veel gebruikte techniek

Deze bedrukkingstechniek is geschikt voor allerlei textielsoorten. De transfers worden los van het kledingstuk gefabriceerd, waarna deze via een hittepers op de gewenste bedrijfskleding toegepast wordt. Bij een transferdruk ben je niet gebonden in mogelijkheden. Zo kun je met een transferdruk ook kiezen voor een mouwopdruk of andere ongebruikelijke plaatsen. Voordeel van transferdruk is dat de logo’s exact volgens de gewenste PMS kleur kunnen worden gemaakt.

Voor iedere toepassing een oplossing

Kies voor kwaliteit

Transfers zijn er in verschillende kwaliteiten, afhankelijk waarvoor de kleding gebruikt wordt of op welke manier deze gereinigd wordt. Indien de kleding chemisch gereinigd wordt of bij extreem hoge temperaturen gewassen, dan leveren we transfers die wasbaar zijn tot 90 graden. Voor kleding met mechanische stretch of elastan/lycra leveren we speciale stretchlogo’s. Deze logo’s stretchen mee met de textielstof zodat de logo’s niet barsten. Zo geniet je veel langer van mooie bedrijfskleding.


Voor iedere textielsoort is er wel een specifieke transfer verkrijgbaar. Ook voor softshelljacks bijvoorbeeld. De polyester stof van softshells heeft de neiging om ‘door te bloeden’ in het bedrijfslogo waardoor deze sterk van kleur veranderd. Om dit tegen te gaan, gebruiken we een specifiek soort transfer.


We houden overigens alle logo’s van klanten op voorraad, zodat we de snelste levertijden kunnen garanderen.

Transferdruk 2
Transferdruk
We helpen je graag verder

Vrijblijvend advies

Benieuwd of dit ook de beste oplossing is voor jouw bedrijfskleding? Neem gerust contact op. Op basis van jouw wensen, adviseren we graag in de mogelijkheden.