Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Borduren of printen
De professionals

Telva Printing

Transferdruk

Een speciaal vakgebied

De uitstraling van goede bedrijfskleding is altijd een combinatie van de keuze van de juiste kleding met daarop de beste kwaliteit van het bedrijfslogo's. De juiste combinaties versterken elkaar in het totaalplaatje. De kwaliteit van jouw bedrijfslogo spreekt boekdelen. Iedereen wil dat het logo er vanaf spat! Er zijn veel logo's op de markt maar er zijn maar weinig echt goed logo kwaliteiten.

Onze logo's gaan zelfs langer mee dan de kleding. Ten eerste moet een logo gewoon om de kleding blijven zitten en ten tweede moet het zijn originele kleuren houden, zelf bij extreme wastemperaturen. Dat kun je alleen garanderen met een logo gemaakt met een zeefdruk. Dus geen goedkope digitale druktechnieken.

Overigens kun je alleen bij een zeefdruk techniek jouw juiste PMS logokleuren behalen. Een digitale printer zal deze benaderen maar nooit behalen.

Goedkoop = dan echt Duurkoop! Wij gaan voor de laagste total-costs-of-ownership. Kwaliteit betaald zich altijd uit.

Dat zit als gegoten

Bedrijfskleding die past

Goede bedrijfskleding creëert saamhorigheid, gelijkheid en geeft medewerkers een grotere autoriteit. Het levert meer naamsbekendheid en vertrouwen op bij klanten als het geheel er goed en gebalanceerd uitziet.

Voor het aanbrengen van de bedrijfslogo’s werken we met 2 technieken: textieldruk en borduren. Welke techniek het meest geschikt is voor jouw type bedrijfskleding en met name aan de totaaluitstraling die de kleding moet krijgen.

Borduurring