Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Vermaken2
Jouw kleding wordt met liefde door ons vermaakt!

Vermaken en Repareren

Het oog van de meester...

Vakmanschap

Telva werkt nauw samen met een paar zeer professionele ateliers waar coupeuses jouw nieuw gekochte bedrijfskleding vermaken. Wij willen graag dat je lang plezier hebt van jouw nieuw gekochte werkkleding. Vermaken komt met name bij representatieve kleding veel voor. Juist hierbij is het zo belangrijk dat de kleding goed zit. Kleding maken de man en straalt autoriteit uit.

Vermaken4
Borduurgaren
Dat zit wel goed

Bedrijfskleding vermaken

Is de broek net iets te lang? Of te kort? Of wil je de mouwen van je nieuwe jas iets korter of juist langer hebben? Door het vermaken van de bedrijfskleding kies je voor een professionele uitstraling én maximaal comfort.

Ieder lichaam is anders terwijl je als bedrijf met je bedrijfskleding wel de juiste homogene uitstraling wilt hebben. Dus geen te lange broekspijpen die half over de werkschoenen hangen en werknemers met te korte of juist te lange mouwen. Als de werknemers bij elkaar werken wil je dat het geheel er gewoon goed en strak uit ziet. Wij adviseren om onze de uitzonderlijke maten van jouw medewerkers dan ook zo veel mogelijk in lijn te brengen met onze vermaakservice.

Nagenoeg alles is mogelijk. Vraag er gerust naar bij één van onze medewerkers.

Een duurzame keuze

Bedrijfskleding repareren

Ook voor reparatie van je huidige bedrijfskleding kun je bij ons terecht. Hierdoor heb je langer plezier van je kleding en maak je een duurzame keuze. Benieuwd of de reparatie van bedrijfskleding voor jou ook een interessante optie is? Goed repareren scheelt de kosten van vervanging en door de verlengde levensduur beter voor het milieu.

Vermaken3
We helpen je graag verder

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vermaken of repareren van bedrijfskleding? We denken graag met je mee.

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur