Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Werkkleding heren HH
HH heren veiligheidskleding high vis
Comfortabel en veilig

Maximale inzetbaarheid

Natuurlijk wil je dat je medewerkers hun werk comfortabel en veilig kunnen uitvoeren. Dat draagt niet alleen bij aan hun werkplezier, maar ook aan de efficiëntie en snelheid waarmee zij te werk gaan. Afhankelijk van in welke branche je actief bent, is er soms sprake van bijzondere of onveilige situaties. Denk aan werken in het donker, in kleine ruimtes, op hoogte, in regen en wind of juist in extreme hitte. De perfecte werkkleding ondersteunt je werknemers in hun activiteiten en biedt de bescherming die past bij hun functie.

De juiste keuzes

Verhoog het bedrijfsimago

Telva heeft het assortiment en de expertise om je te helpen bij de juiste kledingkeuze voor jouw medewerkers. We kijken daarbij niet alleen naar welke kleding en bescherming er nodig is, maar zorgen ook altijd voor de perfecte maat en pasvorm. Comfort voor jouw medewerker staat voorop! Daarnaast zijn we bedreven in het bedrukken en borduren van kleding. Op die manier kunnen we jouw huisstijl en logo op een consistente manier doorvoeren, wat een waardevolle bijdrage levert aan het imago van je bedrijf.

Montage heren
Montage heren waterafstotend
Kenmerken van goede werkkleding

Met de juiste werkkleding kunnen je medewerkers veilig, functioneel en comfortabel aan het werk. De belangrijkste factor hierin is de materiaalkeuze. Specifieke kenmerken van werkkleding zijn:

  • Sterkte (kracht)
  • Slijtvast (levensduur)
  • Ademend
  • Vocht kunnen opnemen en afvoeren
  • Water- en vuilafstotend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Isolerend vermogen (buitenkleding)
  • Gemaakt voor recycling
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur