Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Werkkleding dames duurzaam
HH dames pasvorm
Vrouwelijke pasvorm

GIRL POWER

Steeds meer vrouwen kiezen voor werk in industriële sectoren, logistieke sectoren of andere sectoren waarvoor kwalitatieve, beschermende werkkleding vereist is. Het is dan ook niet raar dat er de laatste jaren een groei is ontstaan in werkkleding voor vrouwen. Zij hebben namelijk kleding nodig die aan dezelfde vereisten voldoet als de werkkleding voor heren, maar zij voelen zich comfortabeler in kleding met een vrouwelijke pasvorm.

Veel keuze in collecties

Consistentie in uitstraling

Dat is de reden waarom Telva in een uitgebreide, professionele vrouwenkledinglijn voorziet. De pasvorm sluit perfect aan op het vrouwelijk lichaam en zorgt ervoor dat deze vrouwen hun werk comfortabel en veilig kunnen uitvoeren. Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in zowel heren- als vrouwenmodel, maar we hebben ook items die alleen verkrijgbaar zijn voor dames. Hierbij bieden we dezelfde service aan als voor de herenkledinglijn, want ook dameskleding voorzien we graag van jouw huisstijl en logo, met onze consistente manier van bedrukken en borduren. Zo draagt deze perfect sluitende kleding ook nog eens bij aan het imago van jouw bedrijf!

HH women 2021
Montage dames

Wat maakt onze damescollectie uniek?

  • Vrouwelijke pasvorm: onze kleding sluit perfect aan op het vrouwelijk lichaam. Het is getailleerd, stijlvol, stretchy en zorgt ervoor dat vrouwen hun werk comfortabel kunnen uitvoeren.
  • Vrolijke kleuren: waar mannen vaak worden voorzien van werkkleding in neutrale kleuren, kiezen vrouwen vaker voor wat vrolijkere kleuren en accenten zoals roze, oranje, paars en lichtblauw.
  • Kwaliteit: onze dameswerkkleding is van uitstekende kwaliteit. De kleding gaat lang mee en behoudt zijn kleur en originele pasvorm, zelfs na veelvuldig wassen.
  • Doorpassen: onze kleding kan thuis gepast worden. Zijn er aanpassingen nodig? Dan voeren onze coupeuses deze door.
Schoenen voor dames

Met een smallere pasvorm

De kledingpasvorm is misschien voor dames anders dan voor heren, maar hetzelfde geldt voor de schoenen. Natuurlijk willen we dat vrouwen hun werk comfortabel kunnen uitvoeren en geen belemmering ondervinden, ook niet van hun schoeisel. Daarom biedt Telva, naast de speciale dameskledinglijn, ook een vrouwenschoenenlijn. Deze schoenen voldoen aan alle vereisten die gepaard gaan met de werkzaamheden die de dames uitvoeren, maar zitten veel beter door de smallere damesleest.

Diadora dames
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur