Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Porsche promotionele kleding3
Gewoon leuk om te dragen

Kleding als marketingtool!

In de sportschool, bij het uitlaten van de hond of op een beurs: overal wordt promotionele kleding gedragen. Zowel klanten en relaties als je eigen werknemers zijn dol op de promotionele kleding die jij aan hen geeft en wanneer zij het dragen, zijn ze een uithangbord voor jouw organisatie! Je kunt deze kleding dus eigenlijk zien als een toevoeging aan je marketingmix.

Svcc promotionele kleding
Promotiekleding ID

Creรซer het TEAM gevoel!

Je kunt promotionele kleding maken voor diverse doeleinden. Zo kan het eenmalig gebruikt worden voor een beursactiviteit, sportevenement of voor de introductie van een product of dienst. Daarnaast kun je het weggeven aan klanten en medewerkers, die vervolgens fungeren als ambassadeur voor je bedrijf. Je kunt promotionele kleding ook inzetten om het team-gevoel te stimuleren, want Together Everyone Achieves More!

Geschikte promotionele kleding

Voor ieder doeleinde

Bij Telva maken we allerlei soorten promotionele kleding. Denk bijvoorbeeld eens aan een kwalitatief goed poloshirt, technische softshell jacks met superstrakke borduringen, bodywarmers of caps. Goede kleding wordt jarenlang gedragen en functioneert dus ook jarenlang als marketingmiddel voor jouw bedrijf!

Svcc collage
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Ford promotionele kleding