Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kms systeem software

Kleding Management Systeem

Zou het niet gemakkelijk zijn als er een Kleding Management Systeem was dat speciaal voor uw onderneming kosteloos wordt aangeboden? Dus geen Excel-lijsten, e-mails, gele post-it's of telefoontjes meer, maar bestellen, beheren en met name managen in één totaalconcept.

Keep control!

Gratis softwarepakket

Ons Kleding Management Systeem is een online kledingregistratie- en bestelsysteem waarmee u snel en overzichtelijk uw bedrijfskleding, werkschoenen en overige persoonsgebonden PBM's kunt bestellen en tevens inzicht heeft in uw eerdere verbruik en facturen.

Als inkoper kunt u bulkbestellingen plaatsen, maar het is ook mogelijk te bestellen op meerdere lagen zoals op vestiging- of medewerkersniveau. Uw medewerkers kunnen dan zelf inloggen en binnen het voor hun geselecteerde pakket en afgesproken budget hun eigen artikelen bestellen. Op die manier heeft u altijd inzicht in wat u wanneer besteld heeft en hoe het verbruik binnen uw bedrijf verdeeld is. Onze specialist richt het KMS voor uw onderneming in met de door u gekozen personalia, geselecteerde artikelen en gewenste productopties, maten, kleurencombinaties en de daarbij behorende logo’s. Dit alles teruggebracht tot enkele muisklikken.

Ons KMS is volledig responsive. Dit betekent dat de portal op zowel desktop, tablet als mobiel goed werkt. U kunt zelfs afwijkende afleveradressen ingeven voor tijdelijke werklocaties. Zo wordt u volledig ontzorgd.

KMS bestelsoftware
Ontzorgen landelijke organisaties
Corporate Identity

De oplossing voor landelijke organisaties

Als hoofdinkoper heb je ook volledig inzicht in alle bestellingen van alle filialen, alle afdelingen en zelfs van alle medewerkers. Ideaal voor grotere ondernemingen met meerdere filialen en vele medewerkers op alle verschillende afdelingen. Buiten de financiële controles heb je ook controle op de ‘Corporate Identity’ van kleurstelling en het juiste gebruik van de bedrijfslogo's.

Responsive

Persoonlijk budgetten

Indien gewenst kan er per bedrijf, vestiging, afdeling of medewerker ook met een puntensysteem worden gewerkt. Zodat u per vestiging/afdeling/medewerker een budget kunt instellen. Het KMS is gekoppeld aan ons ERP softwaresysteem, zodat u bij iedere levering een bon ontvangt die u 1-op-1 met de factuur kunt verwerken. Het grote voordeel? Een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing en het zeer eenvoudig bestellen, beheren en managen van al uw benodigde artikelen.


Ook is mogelijk om medewerkers welke onderweg zijn zelf in te laten loggen en aan de hand van een persoonlijk budget de gewenste kleding of schoenen uit te laten zoeken. Vervolgens kan een door jou aangestelde beheerder de aanvraag beoordelen en goed- of afkeuren. Na goedkeuring van de aanvraag wordt deze naar ons verstuurd via het K.M.S. en ga wij voor jou aan de slag!

Kms bestel software telva
Rendementsvoordeel

Doe je voordeel ermee

Ook meer weten hoe je meer rendementsvoordelen kunt behalen met ons Kleding Management Systeem? Bel of mail ons.