Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Broek
Over Telva

Ons DNA

Wij geloven in een toekomst zonder afval. Een toekomst waarin grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Een circulaire toekomst die we samen dichterbij brengen.

Sustainable Development Goals

Onze Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen

Duurzaamheid is ook het maken van de juiste keuzes. Telva heeft uit de 17 SDG's keuzes gemaakt en richt zich specifiek op de volgende drie SDG's.

8: Waardig werk en economische groei

Bevorder aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.

12: Verantwoorde consumptie en productie

Zorg voor duurzaam beheer en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het produceren van onze goederen moet met het oog op de groeiende wereldbevolking veel handiger: meer produceren met minder.

17: Partnerschap om de doelen te bereiken

Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling.

Sdg telva
Fristads dames duurzaam
Telva

De specialist uit Twente in circulaire bedrijfskleding

Telva versterkt de identiteit van jouw organisatie en veredelt je bedrijfskleding op een circulaire manier. Wij stellen duurzaamheid en circulariteit voorop door constant te zoeken naar manieren om het productieproces duurzamer te maken en te focussen op kosten- én CO₂-reductie. Zo zetten we samen als duurzame ondernemers de toon in een nieuwe economie. Voor jou, je organisatie en het milieu!

Sinds 1958

Onze historie

In 1958 wordt de E.E.G. opgericht, valt de Spoetnik na 92 dagen weer terug op aarde, richt Martin Schreuder Martinair op en registreert Alfons Telkers sr. ‘Telva Vakkleding’ bij het Octrooi en Merkenburo de Wit.

Met de registratie van Telva Vakkleding wordt de basis gelegd voor een bedrijf in bedrijfskleding onder de naam Telva in Bodegraven.

Gedurende de afgelopen decennia heeft Telva bewezen een zeer betrouwbare en servicegerichte leverancier te zijn van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Per 1997 verhuist Telva naar Hengelo en in 2020 vestigt Telva zich in de textielstad Enschede, gevestigd aan De Reulver 106.

Naast de focus op circulaire bedrijfskleding richt Telva zich met name op het versterken van jouw bedrijfsidentiteit door middel van duurzame bedrijfskleding die perfect past bij jouw organisatie. Een som van een mooie kleding met top-kwaliteit logo’s is meer dan de som van 2.

Wij kijken juist naar kleurdetails in de bedrijfskleding en zorgen ervoor dat jouw bedrijfslogo echt een toevoeging is. Per bedrijf/afdeling en per kledingstuk wordt dit voor jouw bedrijf ontworpen. Met onze eigen DTP afdeling stellen we complete kledingcollecties voor je samen. Jij mag hier vervolgens een selectie uit maken. In deze selectie stellen wij ook alternatieve artikelen en bedrukkingen voor om te inspireren, zodat we samen een maximaal resultaat bereiken. Jouw selectie kun je vervolgens gemakkelijk via jouw gepersonaliseerde webshop inzien en bestellen. Zo maken we nieuwe bedrijfskleding leuk én eenvoudig. Laat Telva jouw creatieve en circulaire partner zijn!

Telva historie
Twente
Hier staan we voor

Onze kernwaarden

Het is in Twente goed vertoeven. De mooie natuur, veel ruimte, een nuchtere mentaliteit; allemaal kenmerkend voor Twente. Toch zijn ook de vele innovatieve, internationale en toekomstbestendige bedrijven typisch Twente.


Het TEAM van Telva is al net zo bevlogen, enthousiast en innovatief als de streek zelf. Een duidelijke ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit gekoppeld aan een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Wij zijn gezellig, gastvrij en streven het serviceniveau van een dorpskruidenier na voor al onze klanten, ongeacht waar in Nederland zij gevestigd zijn en ongeacht hun omvang.

Onze specialisten

Ons TEAM

Het team van Telva is een sterk team van specialisten met veel ervaring. Voor zowel de technische specificaties, de normeringen van bedrijfskleding en het ontwerpen van geheel nieuwe kledingpakketten, is ons team de aangewezen partij. We houden van een persoonlijke aanpak en zijn bovenal oplossingsgericht.


En voor de bedrijven in Twente, Salland en de Achterhoek: "hier maj plat proaten!"

Jouw duurzame partner

Onze doelen

Kleding van de hoogste kwaliteit, geproduceerd met minimale uitstoot en met circulariteit in het achterhoofd. Dat is waar wij als duurzame bedrijfskleding leverancier voor gaan en staan.

1 CO₂-reductie

CO₂-reductie staat bij ons bovenaan. Daarom werken we samen met onze partners en klanten in 6 stappen naar minder uitstoot en meer hergebruik.

2 Kostenreductie

Meer kwaliteit, minder kosten. Wie wil dat nou niet? Onze focus op duurzaamheid gaat hand in hand met kostenreductie voor jouw bedrijf.

3 Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste kledingmerken. Onze kleding voldoet daarmee aan alle belangrijke eisen en normeringen.

4 Circulariteit

Door onderzoek te doen naar het afbreken en hergebruiken van textiel en grondstoffen werkt Telva aan de duurzame textiel van morgen.

Fristads duurzaam 2