Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Duurzame sport en vitaliteitskleding

Druk Druk Druk

We zijn met zijn allen steeds drukker, we werken meer en met de moderne technologieën van tegenwoordig, hebben we steeds meer moeite om een gezonde en vitale leefstijl vol te houden. Het wordt tijd te ontsnappen aan deze vicieuze cirkel van te weinig bewegen, te veel en ongezond eten, slaapgebrek en stress.

Beweeg!

Dat is wat ons lichaam wil


Als mens zijn we niet gemaakt om twaalf uur per dag te zitten. Ons lichaam wil beweging! Dat houdt ons fit, stimuleert de bloedsomloop, maakt onze spieren en gewrichten sterker en spoeler en helpt ziektes te voorkomen. En zeker niet onbelangrijk: we voelen ons simpelweg, zowel fysiek als geestelijk, veel beter als we wat meer bewegen. Wanneer we gezamenlijk bewegen, is dat ook nog eens goed voor de team-geest, het verhoogt de fun-factor en versterkt ons onderlinge competitiegevoel.

Sport vitaal promotie
Craft dames sport
De juiste kleding en begeleiding

Voor vitale en productieve werknemers

Telva vindt een vitale levensstijl heel belangrijk en draagt daar dan ook graag aan bij. We hebben daarom een uitgebreide collectie aan kwalitatieve sportkleding van topmerken, maar daarnaast faciliteren we ook bewegingsprogramma’s, uitgevoerd door professionele bewegingscoaches. Informeer eens bij ons, dan denken we graag met je mee! Een vitale medewerker is namelijk productiever en energieker binnen je organisatie. Door vitaliteit te stimuleren, zal ook het ziekteverzuim omlaag gaan. Wij zien alleen maar voordelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailt

je of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur