Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kwaliteit geld tijd

Omdat het gaat om de laagste 'Total Costs Of Ownership'!

De beste kleding voor de laagste kosten

Goedkoop = Duurkoop!

Je wilt natuurlijk het beste voor je medewerkers, dus kies je ook voor werkkleding die voldoet aan alle (veiligheids)eisen en ondersteunt in het comfortabel uitvoeren van de werkzaamheden. Is het niet nog mooier dat je jouw medewerkers dit kunt bieden, terwijl jij je kosten reduceert?

In 'werkkledingland' is goedkoop altijd duurkoop. Werkkleding behoort gewoon lang mee te gaan en bij goedkope kleding wordt daar echt op bespaard. Alleen maar om een lage aanschafprijs te behalen. Echter, goedkope kleding moet vaker vervangen worden door slijtage, kleurverlies en krimp en is daarom altijd duurder als je de vervroegde vervanging mee neemt in de prijs. Vaker vervangen betekent ook meer produceren en is dus ook slechter voor het milieu!

Kms bestel software telva
Blijf binnen je budget

Met ons kledingregistratie- en bestelsysteem

Je kosten beheersen begint natuurlijk bij het hebben van volledig inzicht. Daarbij helpt Telva je graag. Met ons kledingregistratie- en bestelsysteem blijf je binnen de door jou gestelde budgetten. In dit systeem vind je informatie over onder andere eerdere bestellingen, medewerkers en hun maten, het verbruik en tools om alle kosten en uitgaven inzichtelijk te krijgen. Bestellen en managen van bedrijfskleding - per filiaal, afdeling of medewerker - was nog nooit zo makkelijk!

Haal het meeste uit je bedrijfskleding

Met ons zevenstappenplan

Bij Telva staat de kwaliteit van kleding bovenaan de prioriteitenlijst, maar daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk dat het voor jou als ondernemer betaalbaar is en dat we ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Dat is precies waarom wij ons zevenstappenplan graag met je delen. Hieronder vind je deze in het kort, maar natuurlijk adviseren we je graag persoonlijk over hoe je deze het beste kunt inzetten in jouw organisatie.


1. Combineren
Kies slim! Door zoveel mogelijk te combineren in je kledingpakket, beperk je de breedte van het pakket.

2. Slim gebruik
Denk goed na (en vooruit) voordat je start met het personaliseren en bedrukken van kleding. Ontwerp logo’s slim zodat deze leesbaar zijn op meerdere kleuren kleding, van bijvoorbeeld verschillende afdelingen of voor promotionele doeleinden.

3. Comprimeer
Verklein het formaat van je logo en realiseer zo hogere aantallen per logo en dus lagere kostprijzen.

Logo op kleding
Fristads pro wasinstructie vierkant

4. Kwaliteit
Kies voor kwalitatieve kleding die geschikt is voor hoge wastemperaturen (vanaf 60°C) en de droogtrommel. Zo bereik je op de lange termijn de laagste total cost of ownership (TCO).


5. Persoonlijk budget
Maak gebruik van softwarematige controle op al je bestellingen en beperk zo de stroom aan uitgaand geld. Zo blijft jij in controle over je uitgaven.


6. Controleer
Met onze software controleer je op het inleveren van ‘oude’ kleding. Pas na akkoord zal een nieuwe bestelling doorgevoerd worden. Door op deze manier draagtijden van werkkleding te verlengen, bespaar je op de kosten.


7. Wasvoorschriften
Alle kleding die je bij ons aanschaft, komt met technische informatie en wasvoorschriften. Die verstrekken wij in een gepersonaliseerd Brandbook. Met de juiste voorschriften blijft je kleding mooi van vorm en kleur en gaat het veel langer mee.

Meer informatie?

Ook meer weten hoe je kosten kunt besparen? Stuur ons een email of bel ons.