Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
F1 team

Automotive

Van gastheer of -vrouw die verantwoordelijk is voor de eerste indruk bij jouw klant, verkoper die de klant op professionele wijze van dienst is tot de onmisbare monteur op de werkplaats: de automotive-branche kent een breed palet aan functies. Wat zij allemaal gemeen hebben? Hun werkkleding moet hen ondersteunen bij hun uiteenlopende werkzaamheden en maximaal comfort bieden. En die kleding moet er ook nog eens voor zorgen dat jouw bedrijf professioneel en consistent gerepresenteerd wordt!

Zoveel functies, zoveel eisen

De perfecte kleding die ondersteunt bij de werkzaamheden

Iedere functie op de werkvloer in de automotive-branche vereist kleding met andere specificaties. Je monteurs op de werkplaats willen efficiënt werken en mogen daarin niet door kleding belemmerd worden. Stretchkleding die in het donker ook zichtbaar is, lang droog blijft bij buitenwerkzaamheden en geen elementen bevat die auto’s en machines kunnen beschadigen, is dus noodzakelijk. Onze lichtgewicht functionele, high-tech kledingstukken beschermen je medewerkers perfect wanneer zij zowel binnen als buiten moeten werken en onze kleding zorgt ervoor dat overtollige warmte of vocht efficiënt afgevoerd wordt. Kleden volgens het drielagenprincipe werkt daarbij effectief: zo zorg je ervoor dat je droog blijft en het nooit koud hebt. Voor receptiemedewerkers, die binnen werken, is comfortabele katoenen kleding uitermate geschikt. Verkopers lopen natuurlijk met de klant en monteurs mee van binnen naar buiten. Een wind- en waterdichte buitenjas is dan ideaal! Voor de medewerkers in de wasplaats is er waterdichte kleding met getapete naden.

Garage monteur werkkleding
Garage monteur dames
Comfortabele kleding

Ook voor dames!

Kies je voor polyester of katoen en is stretch nodig, of niet? We helpen je graag bij de keuze voor de perfecte kledingsamenstelling voor jouw team. Telva heeft één van de breedste selecties aan beschikbare maten in de industrie, waardoor we dus voor al jouw medewerkers de juiste passende maat kunnen vinden. Ons aanbod kent maar liefst 71 broekmaten met vijf verschillende beenlengtes! Omdat mannen en vrouwen vaak een wat andere pasvorm hebben, bieden we ook werkkleding voor dames met een mooie, vrouwelijke pasvorm. Alle standaardmaten kunnen we razendsnel leveren omdat we deze op voorraad hebben. Het wachten op een speciale maat kan soms wat langer duren, maar dat is vaak voor je medewerker zeker de moeite waard. Bij Telva vind je alleen de beste werkkleding van topmerken uit binnen- en buitenland, waaronder Helly Hansen, ID Identity, Mascot, Snickers en Dassy.

Consistent en professioneel

Iedere medewerker is een uithangbord voor jouw bedrijf

Jouw klant kijkt natuurlijk goed rond bij een bezoek aan je bedrijf en heeft contact met meerdere medewerkers. Die eerste indruk is ontzettend belangrijk. Iedere medewerker heeft zijn uitstraling op jouw bedrijf en de kleding die zij dragen, hebben daarop een belangrijke uitwerking. Herkenbaarheid, consistentie en professionaliteit zijn hierin de belangrijkste aandachtspunten. Telva helpt je hierbij op alle gebieden, van stof- tot modelkeuze en van persoonlijke accenten in de kleding tot het complete uniforme plaatje dat perfect past in de huisstijl van jouw bedrijf. We letten graag op de details, heb je er bijvoorbeeld aan gedacht om voornamen van medewerkers te vermelden op hun bedrijfskleding? Dat zorgt voor een extra stukje vertrouwen bij de klant en maakt communicatie gemakkelijker. Jouw klant weet op die manier precies wie uit jouw serviceteam bezig is met het vervangen van dat ene onderdeel in zijn auto. En pak voor de afdeling verkoop bijvoorbeeld eens uit met een mooi strijkvrij overhemd met een goede borduring, in combinatie met een chino. En dat allemaal in je eigen huisstijl. Stijlvol en representatief! Met onze consistente manier van stijlen, drukken en borduren zorgen we ervoor dat uw afdelingen samen een uniforme uitstraling vormen voor jouw bedrijf. Dat maakt jou uniek ten opzichte van je concurrent. En wil je meer marketingvoordeel halen uit kleding? Denk dan ook eens aan het weggeven van een mooi bedrukt poloshirt of een representatieve jas met je logo. Medewerkers en tevreden klanten dragen dit graag en maken zo indirect reclame voor jou!

Werkkleding monteur
Monteur diadora autobranche
Meer dan kleding

Eén aanspreekpunt voor het complete plaatje

Op de werkvloer is er natuurlijk meer nodig dan alleen kleding om effectief aan de slag te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de bescherming van je medewerkers. Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. Die risico’s wil je natuurlijk zo veel mogelijk wegnemen, want vooral de armen en handen van jouw medewerkers zijn onmisbare werktuigen. Ook de knieën worden in de automotive-branche veel belast en letsel moet natuurlijk zoveel mogelijk vermeden worden. Daarom biedt Telva een brede selectie aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), zoals hoofdbescherming, gehoorbescherming, oogbescherming, adembescherming handbescherming en valbescherming. Deze zijn CE-gekeurd volgens de toepassing geldende Europese EN-normen.


Wat zeker niet onderschat moet worden, is de juiste werkschoen voor de juiste medewerker. Jouw personeel loopt in de showroom, maar werkt ook onder bruggen en op hellingen. Kies daarom voor schoenen die passen bij de functie van je medewerker. We hebben een speciale collectie zeer lichte schoenen met composiet beschermingsdelen, zonder metalen elementen aan de buitenkant. Veiligheid eerst voor jouw monteurs! Kies voor een werkschoen met veiligheidsklasse S1P of S3 en onderzoek de mogelijkheden van een zero-perforatie zool, ademend bovenleder en microfiber, waterafstotend bovenleder en een flexibele zool die sterk, licht en slijtvast is.

Schoenen in veel breedtematen

Onze schoenen zijn verkrijgbaar in drie breedtes en drie hoogtes en kunnen geleverd worden met extra inlegzolen. Zo voelt het comfortabel aan voor iedere medewerker. Ook leveren we een selectie werkschoenen met extra smalle buitenzool, ideaal voor het besturen van auto’s. Zo blijft een schoen nooit achter een pedaal hangen. Omdat vrouwen vaak een wat smallere voet hebben, bieden we ook een collectie werkschoenen speciaal voor dames. Deze zijn smaller dan de standaardschoen en vaak voorzien van wat vrolijkere kleurdetails.

Garage monteur werkkleding 2
Kliko recycling telva
Een duurzame keuze was nog nooit zo makkelijk

Jouw oude bedrijfskleding gerecycled

Duurzame keuzes maken hoeft niet lastig of kostbaar te zijn. Is jouw oude bedrijfskleding aan vervanging toe? We halen je oude kleding op, zodat het gerecycled kan worden tot nieuwe producten. Dit doen we tegen kostprijs, om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een bijkomend voordeel is dat bedrijfslogo's vernietigd worden, zodat misbruik van jouw oude bedrijfskleding wordt voorkomen. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een schonere planeet!

Benieuwd naar de recycling service? Je leest er hier alles over:

Download

Brochure

Bekijk ook onze uitgebreide brochure speciaal voor de Automotive branche.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

pand telva de reulver enschede