Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
beveiliging duurzaam

Beveiliging, handhaving & toezicht

Medewerkers in de beveiligingsbranche kunnen met verschillende doelen het werkveld ingestuurd worden: soms moeten ze zichtbaar zijn en gezag uitstralen, op een ander moment moeten ze juist op een onopvallende manier aanwezig zijn tussen gasten. Hoe dan ook, het is duidelijk dat werkkleding in deze branche van groot belang is. Niet alleen om je medewerkers te ondersteunen in het comfortabel en veilig uitvoeren van hun werkzaamheden, maar ook voor het consistent uitdragen van jouw professionele bedrijfsidentiteit.

Professioneel en comfortabel

Voldoe aan de richtlijnen en behoud de flexibiliteit

Met je bedrijfskleding kun je niet zomaar alle kanten op in de wereld van de beveiliging. Het moet voldoen aan een aantal eisen en goedgekeurd worden door Justis. Waar je onder andere aan moet denken, is dat de kleding en logo’s niet op die van de politie mogen lijken en dat het V-teken goed gebruikt wordt. Echter zijn er voor alle soorten beveiliging wel een heleboel flexibele mogelijkheden, waarin Telva je graag adviseert! Wij werken alleen met de topkwaliteit van grote merken uit binnen- en buitenland, zoals Helly Hansen, ID Identity, Mascot, Greiff, Emma en Dassy.

  • Standaardbeveiliging. We helpen je graag de perfect passende, comfortabele kleding te vinden zodat jouw medewerkers hun werk efficiënt kunnen uitvoeren. Denk aan flexibele werkbroeken met stretch, werkoverhemden en pullovers met epauletten. We bieden ook stropdassen met een clip, in plaats van een gestrikte versie. Ook voor de juiste, flexibele werkschoenen en steekwerende vesten en overhemden ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Persoonsbeveiliging. Telva helpt je graag die extra’s te vinden bovenop de basis die we bieden voor standaardbeveiliging. Denk aan een mooie colbert in je huisstijlkleur of een fijn zittend overhemd met een bijpassend gilet en pantalon. Natuurlijk hebben we ook een kledinglijn voor dames, die wellicht kiezen voor een comfortabele blouse en rok. Ook custom-made kleding is geen enkel probleem met onze professionele vermaakservice.

  • Evenementenbeveiliging. Evenementen zijn er in allerlei vormen en maten: van zakelijke evenementen tot sportevenementen of festivals. Het doel is echter overal vrijwel hetzelfde: veiligheid bieden voor alle bezoekers van het evenement en de orde bewaren. De kleding die je kiest, moet helpen bij dit doel én passen bij het evenement. Herkenbare, professionele kleding met opvallende security-kenmerken die goed zichtbaar zijn, is van cruciaal belang. Of dat nou in de vorm van een poloshirt is, of een driedelig kostuum voor een zakelijk event. Wij helpen je graag deze combinatie te vinden, zodat je medewerkers opvallen tijdens hun werk. Preventie is immers altijd beter dan actief optreden.
Beveiliging security

Ook voor dames!

Telva heeft een enorm assortiment aan maten, waardoor er altijd een perfecte kledingmatch voor jouw medewerkers is. Ook voor dames hebben we een kledinglijn die perfect aansluit op de vrouwelijke pasvorm. We helpen je graag jouw identiteit en logo door te voeren in de kleding met een consistente manier van bedrukken of borduren.

Zichtbaarheid met dubbele functie

Opvallen en bijdragen aan het bedrijfsimago

Zichtbaarheid krijgt in de beveiligingsbranche een dubbele lading. In veel gevallen is het namelijk belangrijk dat je medewerkers goed zichtbaar zijn in hun functie. Hun gezag en aanwezigheid draagt bij aan de veiligheid. Maar daarnaast zijn je medewerkers een visitekaartje voor jouw bedrijf. Dragen zij kwalitatieve, goed passende kleding waarin je huisstijlkenmerken en logo goed zijn doorgevoerd? Dan draagt dat bij aan het imago van jouw organisatie. Voor opdrachtgevers word je wellicht interessanter, maar het kan ook helpen bij het aannemen of behouden van je werknemers. Onderschat niet de kracht van de perfecte bedrijfskleding in je marketingmix.

Beveiliging duurzaam pak
Haix beveiliging schoenen
Altijd alert en op de been

Het belang van goed schoeisel

In deze branche staan je medewerkers lang op de been en moeten ze altijd alert zijn op wat er om hen heen gebeurt. Wanneer er actie ondernomen moet worden, moeten ze hard lopen over soms ongelijk of onbekend terrein. Het is dus duidelijk dat goede werkschoenen van cruciaal belang zijn voor het uitvoeren van het werk. Telva levert flexibele schoenen met een soepele zool, die voldoende ondersteunt tegen zwikken. Daarnaast zijn onze schoenen voor beveiligers licht, waterdicht en hebben ze een wendbare antislipzool van geavanceerd rubbersoort. Voor iedere beveiliger wordt de schoen perfect passend gemaakt met extra inlegzolen, zodat ze altijd comfortabel aanvoelen. Onze werkschoenen met veiligheidsklasse S1P of S3 bieden superieure bescherming, met zero-perforatiezool, ademend bovenleder en microfiber, loopzolen voor natte omstandigheden of beveiligde laarzen.

Een duurzame keuze was nog nooit zo makkelijk

Jouw oude bedrijfskleding gerecycled

Duurzame keuzes maken hoeft niet lastig of kostbaar te zijn. Is jouw oude bedrijfskleding aan vervanging toe? We halen je oude kleding op, zodat het gerecycled kan worden tot nieuwe producten. Dit doen we tegen kostprijs, om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een bijkomend voordeel is dat bedrijfslogo's vernietigd worden, zodat misbruik van jouw oude bedrijfskleding wordt voorkomen. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een schonere planeet!

Benieuwd naar de recycling service? Je leest er hier alles over:

Kliko recycling telva
Download

Brochure

Download onze brochure voor de beveiliging

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

pand telva de reulver enschede