Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Bouwvakker werkkleding2

De Bouw

Laten we eerlijk zijn: het werk in de bouw is niet altijd even gemakkelijk. Je medewerkers trotseren regelmatig kou, regen en wind, ploeteren vastberaden door in de ochtendschemer of late, donkere uren en schrikken niet van lastig begaanbare plekken. Zij verdienen daarom warme, veilige en zichtbare kleding van optimale kwaliteit die hen maximaal comfort biedt. En het mooie is dat deze kleding een dubbelrol vervult: het functioneert tevens als professioneel visitekaartje van jouw bedrijf.

Functioneel en veilig

Risico’s verminderen en het comfort verhogen

In de sector bouw moet je op alles voorbereid zijn. Van hitte tot sneeuw en van werken in het donker tot bouwplaatsen waar veel gevaren op de loer liggen. Het is dan ook niet gek dat de werkkleding aan veel strenge, wettelijke voorschriften gebonden is. De veiligheid van medewerkers staat natuurlijk voorop. Werkkleding met reflecterende delen, is dan ook een absolute noodzaak. Maar voor Telva gaat de zorg voor deze medewerkers verder dan enkel veiligheid.


Onze kleding beschermt tegen fikse regenbuien, koude wind of sneeuw, maar voert ook overtollige warmte en vocht af. Je kleden volgens het drielagenprincipe is volgens ons een slimme manier om droog te blijven en het niet koud te krijgen. Daarnaast hebben we een focus op maximaal comfort, want een werknemer werkt het prettigst en efficiëntst in goed aansluitende en meebewegende kleding. Dat is een win-winsituatie voor de medewerker en jouw organisatie.

duurzaam bouw werkkleding
Bouw werkkleding

We durven te beloven dat we voor iedereen de perfect passende outfit kunnen samenstellen. Zo hebben we maar liefst 71 broekmaten en vijf verschillende beenlengtes. Daarnaast hebben we een speciale werkkledingcollectie voor vrouwen, met een pasvorm die naadloos aansluit op het vrouwenlichaam. Standaardmaten hebben we op voorraad voor snelle levering, maar het is zeker de moeite waard om soms iets langer te wachten op de levering van kleding in die perfecte, speciale maat. We werken alleen met de modernste merken en modellen uit binnen- en buitenland, waaronder Helly Hansen, ID Identity, Mascot, Snickers en Dassy. Kortom: gegarandeerd de beste kwaliteit!

Herkenbaar en professioneel

Jouw medewerkers: het perfecte visitekaartje voor je bedrijf

Comfortabele, functionele en veilige kleding is belangrijk, maar wat je absoluut niet moet onderschatten is de promotionele waarde ervan voor jouw bedrijf. Jouw medewerkers zijn vaak op zichtbare plekken aan het werk. Goed gestylde werkkleding die tot in de puntjes is geperfectioneerd, met bijvoorbeeld de bedrukking of borduring van jouw logo, straalt direct af op het imago van je bedrijf. Wanneer het allemaal klopt, van kleurstelling tot het gebruik van je logo en de manier waarop de kleding aansluit op het lichaam van de medewerker, is het een waardevolle toevoeging aan je marketingmix. Niet alleen kan dit nieuwe opdrachten opleveren, maar het kan tevens helpen bij het aannemen of juist het behouden van het al zo schaarse bouwpersoneel.

Bij Telva helpen we je graag bij het uitzoeken van de perfecte kleding, de juiste kleurstellingen en bij het consistent doorvoeren van je huisstijl in deze kleding. Zo wordt een tevreden medewerker ook nog eens een voortreffelijk visitekaartje voor je bedrijf!

Bouw werkkleding 3
Bouw werkschoenen
Eén aanspreekpunt, uitmuntende kwaliteit

Van vesten, riemen en schoenen tot PBM’s

Je zoektocht houdt natuurlijk niet op bij het vinden van de juiste werkkleding voor je medewerkers in de bouw. Je personeel heeft meer nodig, van toolvesten en persoonlijke beschermingsmiddelen tot goede, veilige werkschoenen. Telva biedt graag het complete plaatje, zo profiteer je van één aanspreekpunt voor al je topkwaliteit kleding, materialen en accessoires.

Met onze duurzame toolvesten is essentieel gereedschap altijd binnen handbereik. Kijk ook eens naar onze collectie nieuwste werkbroeken met slim zakkenconcept of kies voor een standaard gereedschapsriem of een op maat gemaakte ergo-riem.

Bescherm je lichaam goed

In onze collectie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) vind je alles voor de bescherming van je hoofd, gehoor, ogen, adem, hand en tegen vallen. Vooral armen, handen en knieën worden zwaar belast in de bouw, daarom hebben wij hier met onze oplossingen extra aandacht voor. Al onze PBM’s zijn CE-gekeurd volgens de geldende Europese EN-normen.

En in de wereld van zand, steen staal en beton zijn natuurlijk de juiste werkschoenen van essentieel belang. Onze werkschoenen zijn sterk, slijtvast, verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes en desgewenst voorzien van veiligheidsklasse S1P of S3. We maken de schoenen perfect passend voor iedere medewerker en hebben tevens een speciale werkschoenenlijn voor de wat smallere vrouwenvoet.

Bouwvakker werkkleding square
Een duurzame keuze was nog nooit zo makkelijk

Jouw oude bedrijfskleding gerecycled

Duurzame keuzes maken hoeft niet lastig of kostbaar te zijn. Is jouw oude bedrijfskleding aan vervanging toe? We halen je oude kleding op, zodat het gerecycled kan worden tot nieuwe producten. Dit doen we tegen kostprijs, om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een bijkomend voordeel is dat bedrijfslogo's vernietigd worden, zodat misbruik van jouw oude bedrijfskleding wordt voorkomen. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een schonere planeet!

Benieuwd naar de recycling service? Je leest er hier alles over:

Kliko recycling telva
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

pand telva de reulver enschede