Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Diadora cover telva2

Installatie & Techniek

Als er ergens gelet moet worden op een flinke variatie aan risico’s op de werkvloer, dan is het in de installatie- en techniekbranche. Jouw medewerkers leveren werk dat met finesse wordt uitgevoerd en volledig veilig opgeleverd moet worden. Dit terwijl ze tijdens hun werkzaamheden te maken krijgen met bijvoorbeeld elektronische op- en ontladingen, las-spatten, hitte en chemicaliën. De juiste werkkleding beschermt jouw waardevolle medewerkers niet alleen tegen deze risico’s, maar draagt ook nog eens bij aan het imago en de professionaliteit van je bedrijf!

Veilig en comfortabel

Minimaliseer de risico’s voor jouw personeel

Jouw medewerkers komen in de installatie- en techniekbranche allerlei werkomstandigheden tegen. Ze werken buiten, binnen, in het donker of bij daglicht en de ene werkplek brengt meer gevaren met zich mee dan de ander. Bescherming tegen die bedrijfsrisico’s, zoals vlammen, hitte, las-spatten, elektrische vlambogen, vloeibare chemicaliën en/of statische ladingen, is noodzakelijk. Je medewerkers zijn immers waardevol en moeten te allen tijde maximaal beschermd worden. Echter wil je natuurlijk ook dat zij hun werk zo comfortabel mogelijk kunnen uitvoeren en dat zij dus niet belemmerd worden door zware of onpraktische kleding. De werkkleding van Telva voorziet in al die behoeften. Zo hebben we praktische en genormeerde vlamvertragende en antistatische kleding die letsel aanzienlijk vermindert, kleding met reflecterende delen voor werk in het duister en/of kleding die bescherming biedt in zware regenbuien, koude wind of sneeuw. Omgaan met die diverse weersomstandigheden kan het beste met het drielagenprincipe, zo kleed je je op de slimste manier zodat je droog blijft en het niet koud krijgt.

drie lagen principe installatie techniek
Installatie techniek 2

Kleding in alle maten

Omdat de juiste pasvorm van enorm belang is voor je medewerker, hebben we maar liefst 71 broekmaten en vijf verschillende beenlengtes. Ook voor de dames hebben we een werkkledinglijn met een perfecte vrouwelijke pasvorm. Standaardmaten hebben we op voorraad voor snelle levering, maar het wachten op een speciale maat voor jouw medewerker kan vaak ook de moeite waard zijn. Kies je voor onze kleding, dan ben je gegarandeerd van topkwaliteit. We werken met topmerken uit binnen- en buitenland, waaronder Helly Hansen, ID Identity, Mascot, Snickers en Dassy.

Meer dan veiligheid

Laat werkkleding je bedrijfsimago versterken

In het werkveld worden je medewerkers vaak gezien, alhoewel de ene werkplek natuurlijk zichtbaarder is dan de ander. Niet alleen de kwaliteit van het werk dat zij afleveren, maar ook de manier waarop zij overkomen, bepaalt hoe de klant naar jouw organisatie kijkt. Dat is precies de reden waarom de werkkleding van je medewerkers naast veilig, ook professioneel en representatief moet zijn. Ze zijn eigenlijk een wandelend uithangbord voor jouw bedrijf. Perfect passende, comfortabele, mooie werkkleding in combinatie met de juiste huisstijlkleuren en een goed geplaatst logo maken het verschil. Zo onderscheid je je van de concurrentie. Zo ben je herkenbaar in het werkveld, wat tevens kan zorgen voor meer opdrachten en zelfs kan helpen bij het aannemen of behouden van het al zo schaarse technische personeel. Telva helpt graag bij het realiseren van dat perfecte plaatje: de combinatie van consistentie in bedrukken en borduren, de juiste kleuren die passen bij je huisstijl en het comfort dat je je medewerkers graag wilt bieden.

installatie techniek werkkleding
Installatie techniek
Jouw one-stop-shop

Van toolvesten en PBM’s tot het juiste schoeisel

Niet alleen de perfecte kleding zorgt ervoor dat jouw medewerkers hun werk efficiënt, veilig en comfortabel kunnen uitvoeren. Wij snappen dat daar meer voor nodig is en hebben daarop ook ons assortiment ingericht. Wat dacht je van een toolvest met slim zakkenconcept, zodat gereedschap altijd binnen handbereik is? Of een werkbroek met extra gereedschapszakken, dat met de juiste stretchdelen altijd de juiste pasvorm heeft? Je kunt kiezen voor een standaardoplossing voor een gereedschapsriem, maar ook een op maat gemaakte Ergo-riem samenstellen met de zakken, houders en gereedschapslussen die je medewerker nodig heeft.


Armen, handen en knieën: we zijn er zuinig op. Jouw medewerkers gebruiken ze veelvuldig en moeten er nog lang mee door. Voorkom letsel met de juiste inzet van onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Denk aan bescherming voor de knieën, maar ook handbescherming, hoofdbescherming, gehoorbescherming, oogbescherming, adembescherming en valbescherming. Al onze PBM’s zijn CE-gekeurd volgens de toepassing geldende Europese EN-normen.

De juiste werkschoenen

Je medewerkers zijn wel wat gewend: van nauwe ruimtes, bukken en kruipen tot statische ladingen. De juiste werkschoenen zijn daarom voor hen van groot belang. Voorzie hen daarom van lichte ESD-schoenen met een soepele, flexibele en slijtvaste zool die zelfs de kleinste statische ladingen afvoert. Onze schoenen zijn verkrijgbaar in drie breedtes en drie hoogtes en bieden superieure bescherming met veiligheidsklasse S1P of S3. Voor dames is er een speciale, smallere vrouwenschoenenlijn die desgewenst lichter is dan de standaardschoen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een composiet neus en kevlar-zool in plaats van aluminium en staal.

Installatie techniek schoenen
Kliko recycling telva
Een duurzame keuze was nog nooit zo makkelijk

Jouw oude bedrijfskleding gerecycled

Duurzame keuzes maken hoeft niet lastig of kostbaar te zijn. Is jouw oude bedrijfskleding aan vervanging toe? We halen je oude kleding op, zodat het gerecycled kan worden tot nieuwe producten. Dit doen we tegen kostprijs, om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een bijkomend voordeel is dat bedrijfslogo's vernietigd worden, zodat misbruik van jouw oude bedrijfskleding wordt voorkomen. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een schonere planeet!

Download

Brochure

Download onze brochure voor de installatie & techniek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

pand telva de reulver enschede