Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Algemeen werkkleding duurzaam
Telva, de specialist uit Twente in circulaire bedrijfskleding

Algemeen

Telva is toonaangevend in de markt van circulaire bedrijfskleding. Zo wordt onze kleding gemaakt van gerecyclede grondstoffen of grondstoffen die op een biologische manier zijn geteeld, maar verzamelen en recyclen we ook jouw 'oude' bedrijfskleding. Sinds 1958 zijn wij totaalleverancier van bedrijfs- en veiligheidskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met een persoonlijke en professionele aanpak zetten wij jouw wensen op de eerste plaats en vinden we samen altijd een passende oplossing. Uiteraard altijd veilig en conform de laatste wet- en regelgeving.

De keuze is reuze

De perfecte kledingsamenstelling voor jouw team

Kies je voor polyester of katoen en is stretch nodig, of juist niet? We helpen je graag bij de keuze voor de perfecte kledingsamenstelling voor jouw team.

Telva heeft één van de breedste selecties aan beschikbare maten in de industrie, waardoor we dus voor al jouw medewerkers de juiste maat kunnen vinden. Ons aanbod kent bijvoorbeeld maar liefst 71 broekmaten met vijf verschillende beenlengtes! Omdat mannen en vrouwen vaak een wat andere pasvorm hebben, bieden we ook werkkleding voor dames met een mooie, vrouwelijke pasvorm.

Alle standaardmaten kunnen we razendsnel leveren omdat we deze op voorraad hebben. Het wachten op een speciale maat kan soms wat langer duren, maar dat is vaak voor je medewerker zeker de moeite waard.Bij Telva vind je alleen de beste werkkleding van topmerken uit binnen- en buitenland, waaronder Helly Hansen, ID Identity, Mascot, Snickers, Craft en Dassy.

Broeken maten
Iedere medewerker is een

Uithangbord voor jouw bedrijf

Jouw klant kijkt natuurlijk goed rond bij een bezoek aan je bedrijf en heeft contact met meerdere medewerkers. Die eerste indruk is ontzettend belangrijk. Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Herkenbaarheid, consistentie en professionaliteit zijn dus essentieel om een goed beeld neer te zetten.

Telva helpt je hierbij op alle gebieden; van stof- tot modelkeuze en van persoonlijke accenten in de kleding tot het complete uniforme plaatje. We letten graag op de details. Heb je er bijvoorbeeld aan gedacht om voornamen van medewerkers te vermelden op hun bedrijfskleding? Dat zorgt voor een extra stukje vertrouwen bij de klant en maakt communicatie gemakkelijker.

Met onze consistente manier van stijlen, drukken en borduren zorgen we ervoor dat jouw afdelingen samen een uniforme uitstraling vormen voor jouw bedrijf. Dat maakt jou uniek ten opzichte van je concurrent.

En wil je meer marketingvoordeel halen uit kleding? Denk dan ook eens aan het weggeven van een mooi bedrukt poloshirt of een representatieve jas met je logo. Medewerkers en tevreden klanten dragen dit graag en maken zo indirect reclame voor jou!

Drie lagen principe
Ondersteunt bij alle werkzaamheden

De perfecte kleding

Iedere functie op de werkvloer vereist kleding met andere specificaties. Elke medewerker wil zo efficiënt en comfortabel mogelijk werken en mag daarin niet door kleding belemmerd worden. In werkkleding komen textiel en techniek samen. Waterafstotende materialen en coatings, speciale membranen om te kunnen ventileren en koel te blijven, stretchdelen waar extra bewegingsruimte nodig is en Kevlar textieldelen waar extra sluitvastheid wordt gevraagd.


Andere kleding moet juist weer in het donker goed zichtbaar zijn of moet voldoen aan voorgeschreven normeringen van de overheid. Specialistisch genormeerde kleding voor de installatiebranche, de beveiligingsbranche, de metaalbranche, de zorg en de foodbranche.

Techniek betekent ook lichtgewicht, high-tech kledingstukken die je medewerkers perfect beschermen, wanneer zij zowel binnen als buiten moeten werken. Onze kleding zorgt ervoor dat overtollige warmte of vocht efficiënt afgevoerd wordt.

Kleden volgens het drielagenprincipe werkt daarbij effectief; zo zorg je ervoor dat je droog blijft en het nooit koud hebt. Alle medewerkers moeten maximaal inzetbaar zijn en goede technische werkkleding maakt echt het verschil.

Kies en mix je favoriete kleuren

Bij Telva hebben we werkkleding in een breed kleurenpalet. Kies de kleur die bij jouw beroep of bedrijfsidentiteit past. We bieden werkkleding aan in kleuren zoals zwart, lichtgrijs, koningsblauw, groen, rood, wit, marineblauw en kaki, of in moderne tinten zoals petroleumblauw, grasgroen en antraciet. Als je veiligheidswerkkleding in goed zichtbare kleuren nodig hebt, is het assortiment van Telva verkrijgbaar in fluorood, -geel en -oranje. Ook combinaties van twee kleuren zijn mogelijk.

Werkkleding kleuren blauw groen rood
Kies wat

bij je past

Bij Telva leveren we niet alleen boven- en onderkleding, maar ook schoenen, PBM's en accessoires. Al onze kleding is in meerdere uitvoeringen en kleuren leverbaar en beschikbaar in veel maten. Ook voor dames hebben we een uitgebreide collectie, waarbij rekening is gehouden met een vrouwelijke pasvorm.

Ons brede assortiment is geschikt voor vele branches. Zo leveren we bijvoorbeeld een passende oplossing voor de volgende branches:

  • Beveiliging
  • Bouw
  • Industrie
  • Transport & logistiek
  • Automotive
  • Groenvoorziening
  • Schilders & stucadoors
Pbm HH
Veilig & vol vertrouwen aan de slag

Onze PBM’s

Wanneer je medewerkers hun werk uitvoeren in een risicovolle omgeving of in barre (weers)omstandigheden, dan is er vaak meer bescherming nodig dan alleen werkkleding. Daarvoor is ons uitgebreide assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Deze beschermen de vitale onderdelen van het lichaam, zoals het hoofd, de ogen, oren, handen en voeten. Dit reduceert de risico’s en zorgt ervoor dat medewerkers vol vertrouwen en veilig aan de slag kunnen!

Voldoen aan

de vereisten

We hebben het over werkzaamheden waarbij gevaren op de loer liggen en blijvend letsel kan optreden, dus is het niet gek dat PBM’s aan bepaalde vereisten moeten voldoen. Zo moeten ze voorzien zijn van een CE-keurmerk en zijn werknemers verplicht ze te gebruiken voor de beoogde doeleinden. Daarnaast is het voor de veiligheid van de medewerker belangrijk dat de PBM’s naar behoren functioneren, dus moeten ze volgens gebruiksaanwijzing gebruikt worden en tijdig vervangen of gerepareerd worden.

Circulaire

Werkschoenen

Dagelijks zijn je medewerkers op de been om het best mogelijke werk voor jouw bedrijf af te leveren. Soms zijn het behoorlijk lange dagen, bewegen zij op gladde ondergrond, is er sprake van extreme hitte, dreigt het gevaar van vallende voorwerpen of wordt er gewerkt met statische ladingen. Hoe dan ook; goede werkschoenen zijn van cruciaal belang. Zowel voor je medewerker, die veilig en comfortabel zijn werk moet uitvoeren, als voor jou.

Hh workwear werkschoenen

In allerlei vormen en maten

Voor iedere branche gelden natuurlijk andere eisen waaraan werkschoenen moeten voldoen. Telva biedt daarom een uitgebreide collectie werkschoenen, voor zowel heren als speciaal voor dames, die veilig en comfortabel zijn. Nog mooier: onze werkschoenen zijn ook nog eens 100% circulair! Dat betekent dat de werkschoenen die jij bij ons koopt, voor 100% te hergebruiken zijn. Dit realiseren wij samen met onze ketenleveranciers, omdat wij het als onze taak zien om deze branche te verduurzamen. Koop je werkschoenen bij ons, dan draag ook jij je steentje bij aan een circulair milieu.

Craft dames sport
Bevorderen van een gezonde, actieve leefstijl

Sport & vitaliteit

Beweeg! Dat is wat ons lichaam wil. Als mens zijn we niet gemaakt om twaalf uur per dag te zitten. Ons lichaam wil beweging! Dat houdt ons fit, stimuleert de bloedsomloop, maakt onze spieren en gewrichten sterker en helpt ziektes te voorkomen. En zeker niet onbelangrijk; we voelen ons simpelweg, zowel fysiek als geestelijk, veel beter als we wat meer bewegen. Wanneer we gezamenlijk bewegen, is dat ook nog eens goed voor de team-geest, het verhoogt de fun-factor en versterkt ons onderlinge competitiegevoel.


We zijn met zijn allen steeds drukker, we werken meer en met de moderne technologieën van tegenwoordig, hebben we steeds meer moeite om een gezonde en vitale leefstijl vol te houden. Het wordt tijd te ontsnappen aan deze vicieuze cirkel van te weinig bewegen, te veel en ongezond eten, slaapgebrek en stress.

Voor vitale en productieve werknemers

De juiste kleding en begeleiding

Telva vindt een vitale levensstijl heel belangrijk en draagt daar dan ook graag aan bij. We hebben daarom een uitgebreide collectie aan kwalitatieve sportkleding van topmerken, maar daarnaast faciliteren we ook bewegingsprogramma’s, uitgevoerd door professionele bewegingscoaches. Informeer eens bij ons, dan denken we graag met je mee! Een vitale medewerker is namelijk productiever en energieker binnen je organisatie. Door vitaliteit te stimuleren, zal ook het ziekteverzuim omlaag gaan. Wij zien alleen maar voordelen!

Voor elk doeleinde

Promotionele kleding

In de sportschool, bij het uitlaten van de hond of op een beurs; overal wordt promotionele kleding gedragen. Zowel klanten en relaties als je eigen werknemers zijn dol op de promotionele kleding die jij aan hen geeft. Wanneer zij het dragen, zijn ze een uithangbord voor jouw organisatie! Je kunt deze kleding dus eigenlijk zien als een toevoeging aan je marketingmix.

Je kunt promotionele kleding maken voor diverse doeleinden. Zo kan het eenmalig gebruikt worden voor een beursactiviteit, sportevenement of voor de introductie van een product of dienst. Daarnaast kun je het weggeven aan klanten en medewerkers, die vervolgens fungeren als ambassadeur voor je bedrijf. Je kunt promotionele kleding ook inzetten om het team-gevoel te stimuleren.

Borduring porsche
Kliko recycling telva
Een duurzame keuze was nog nooit zo makkelijk

Jouw oude bedrijfskleding gerecycled

Duurzame keuzes maken hoeft niet lastig of kostbaar te zijn. Is jouw oude bedrijfskleding aan vervanging toe? We halen je oude kleding op, zodat het gerecycled kan worden tot nieuwe producten. Dit doen we tegen kostprijs, om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Een bijkomend voordeel is dat bedrijfslogo's vernietigd worden, zodat misbruik van jouw oude bedrijfskleding wordt voorkomen. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een schonere planeet!

Benieuwd naar de recycling service? Je leest er hier alles over:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje via onderstaande gegevens. Wij denken graag met je mee!

Telva BV

De Reulver 106
7544 RT Enschede

Telva showroom

Je bent zonder afspraak van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur